Tik-tak : Zenbat modutan pitz dezaket bonbilla bat? (3. sekuentzia didaktikoa) [Ingurunearen ezaguera - LMH 6] / Virtualware (: Virtualware, 2011)
Antzina, tximistak jainkoen adierazpenak zirela uste zuten gizakiek. Horregatik, elektrizitate naturalaren berri bazeukaten, baina ez ziren hori ulertzeko gai. Milaka urte geroago, konturatu ziren fenomeno naturala zela, eta ez jainkotiarra. Gaur egun, munduan gehien erabiltzen den energia mota da elektrizitatea.