Edukiera- eta masa-neurriak : [Matematika-arloa - LMH 5] / Fran Cantó eta Vimartic taldea - Cantó, Fran (: Vimartic, 2011)
Ikasleek, objektuen bidez, edukiera eta masa neurtzeko unitateak ezagutuko dituzte. Eguneroko objektuen inguruko estimazioak eta neurketak egingo dituzte. Emaitzak jasotzeko taula bat sortuko dute eta jarduera elkarreragileak egingo dituzte. Gaiaren testuingurua ikaslearen inguruan dauden objektu neurgarri solidoak zein likidoak ikusiz aurkeztuko dugu.