Adieraz dezagun informazioa : [Matematika-arloa - LMH 5-6] - Baillés Isart, Ricard; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Proposamen didaktiko honetan, ikasleek hainbat komunikabidetan argitaratutako grafiko estatistikoak identifikatu, bilatu eta interpretatuko dituzte (barra-, lerro- eta sektore-diagramak); gainera, galdeketa bat eginez eta klimaren datuak jasoz, ikasleek beren grafikoak sortuko dituzte.
2011-06-16
LMH, 5. eta 6. mailak
6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak