Zenbaki arruntak eta horien arteko eragiketak : [Matematika-arloa - LMH 5-6] / Fran Cantó eta Vimartic taldea - Cantó, Fran (: Vimartic, 2011)
Ikasleek zenbaki arruntak eta batuketa- eta kenketa-eragiketak landuko dituzte. Irakurketa, ordenamendu, deskonposizio eta konposizioak modu dinamiko eta dibertigarrian burutuko dituzte. Zenbaki-taula erabiliko dute eta zenbaki erromatarrak ikasiko dituzte jarduerak eginez. Batuketen eta kenketen problemak ebatziko dituzte eta horiek ebazteko kalkulagailua erabiltzen ikasiz jolasteko aukera izango dute. Gaia ikaslearen ingurunearen arabera aurkeztuko da udaleku birtual bat kudeatu eta antolatuz.