Zenbaki arrunten arteko zatiketa : [Matematika-arloa - LMH 5-6] - Cantó, Fran; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Ikasleek zenbaki arrunten arteko zatiketari buruz dituzten ezagutzak berrikusiko dituzte, eta, ondoren, gaia zehatzago landuko dute. Zatiketa-problemak ebatziko dituzte. Zenbait zenbakiren zatitzaileak aurkitzen ikasiko dute. Problemak ebaztea izango da lanaren ardatza. Azken saioan, lau oinarrizko eragiketak landuko dira berriz: batuketa, kenketa, biderketa eta zatiketa. Eragiketa konbinatuak egingo dira, eta zenbaki arrunten gaia eta eragiketak ebaluatuko dira.
2011-03-09
LMH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak