Koordenatu kartesiarrak [Matematika-arloa - LMH 6 ] - Barnils Castany, Albert; Vives, Narcís; Cara, Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bartzelona : Itinerarium, 2011)
Sekuentzia honetan, ikasleek ikasiko dute puntu bat haren koordenatuei erreparatuta bilatzen, bai eta koordenatuak erabiliz planoko puntu bat izendatzen ere.
6.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak