Koordenatu kartesiarrak [Matematika-arloa - LMH 6 ] / egilea, Albert Barnils; zuzendaritza: Narcís Vives; produkzio-zuzendaritza, Antonio Cara ; itzulpena, Bakun - Barnils Castany, Albert (: Itinerarium, 2011)
Sekuentzia honetan, ikasleek ikasiko dute puntu bat haren koordenatuei erreparatuta bilatzen, bai eta koordenatuak erabiliz planoko puntu bat izendatzen ere.