Nola hobetu dezakegu? [HH 4-5 urte] (2012)
Helburuak: - Ongizateko eta bizitza osasuntsuko ohiturak hartu, inguruko ondorioak aztertuta, behatuta eta aurrea hartuta; - Inguru naturalak eta horren kalitateak giza bizitzarentzat duen garrantzia baloratu; inguru horrenganako errespetuzko eta
zaintzako jarrerak adierazi, eta dituzten aukeren arabera parte hartu; - Objektuak gaizki erabiltzearen ondoriozko balizko ekintza arriskutsuak ezagutu; - Osasuna hobetzeko lagungarriak ditugun ohituren kontzientzia hartu; - Inguru naturaleko eta, oro har, inguruko oinarrizko osagaiak ezagutu eta baloratu; - Bere ingurua modu aktiboan behatu eta esploratu, egoera eta ekintza esanguratsu batzuei buruzko interpretazioak sortu eta horiek ezagutzeko interesa erakutsi.
4 eta 5 urte.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak