Nola hobetu dezakegu? [HH 4-5 urte] (:, 2012)
Helburuak: - Ongizateko eta bizitza osasuntsuko ohiturak hartu, inguruko ondorioak aztertuta, behatuta eta aurrea hartuta; - Inguru naturalak eta horren kalitateak giza bizitzarentzat duen garrantzia baloratu; inguru horrenganako errespetuzko eta