Orkestra bat egingo dugu [HH 4-5 urte] (2012)
Komunikazio eta irudikapen eremua. Helburuak: - Musika instrumentuetara ohitzea; - Espazio egituraketa garatu; - Musika tresnak entzumenez eta ikusmenez bereizi; - Objektuen soinu-gaitasunak aztertu eta manipulatu; - Entzumen-memoria gaitasuna garatu; - Bere gaitasun artistikoak ezagutu.
4 eta 5 urte.
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak