Zenbat opari! (2012)
Helburu didaktikoak: matematikako oinarrizko kontzeptuak ezagutu eta erabiltzea (zenbaki ordinalak, zenbaki kardinalak eta sailkapenak). Matematikako jarduerekin gozatzea. 0 eta 10 arteko zenbakiak ezagutu eta erabiltzea. 0. zenbakitik 10. zenbakira arteko ordinalak ezagutu eta erabiltzea. Askotariko irizpideen arabera objektuak sailkatu eta alderatzea (forma, kolorea eta tamaina).
4 eta 5 urte.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak