Hilketa liburutegi nazionalean - Villar Liébana, Luisa; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Zornotza] : Ibaizabal, 2011)
Detektibeen Eleberrien Lagunen Klubak María Mayo kontratatu du Liburutegi Nazionalean ospatuko diren "Krimenarekin topaketak" jardunaldien berri emateko. Hala ere, saioetako batean hizlarietako baten hilketa ahalegina gertatzen da: Ernest Buck idazlearena, hain zuzen ere. Aretoan bertan dagoen komisario bat arduratuko da kasu hau argitzeaz. Baina Maríak ere egingo ditu bere ikerketak.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Misterioa; Erailketak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak