KLK 2.0 [Informatika - DBH 1-4] : Web 2.0 baliabideen ikasmateriala - Arrieta Baro, Iñaki; Mitxelena Erice, Leire; Roda Bengoetxea, Amaia; Urkiri Azkoitia, Idoia; Euskomedia fundazioa (Usurbil : Euskomedia Fundazioa, 2012)
Zer dira Web 2.0 baliabideak? Web 2.0 etengabe indarra hartzen ari den kontzeptua dela eta egunero han eta hemen entzun, irakurri eta ikusten dugun errealitatea dela bazter ezinezko gaia da. Web 2.0 tresnek gure lan egiteko era eta lagunekin harremanak mantentzeko moduan erabateko eragina izan dute. Kontzeptuaren azalpenean eta oinarrizko tresnetan murgilduko gara.
2011-07-04
1-4mailak (DBH)
Keywords: DBH - Teknologiak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak