KLK 2.0 [Informatika - DBH 1-4] : Web 2.0 baliabideen ikasmateriala / ideia eta koordinazioa, Iñaki Arrieta Baro eta Idoia Urkiri Azkoitia ; jatorrizko gidoia, Leire Mitxelena Erice eta Idoia Urkiri Azkoitia ; ilustrazioa, Amaia Roda Bengoetxea - Arrieta Baro, Iñaki; Mitxelena Erice, Leire; Roda Bengoetxea, Amaia; Urkiri Azkoitia, Idoia (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2012)
Zer dira Web 2.0 baliabideak? Web 2.0 etengabe indarra hartzen ari den kontzeptua dela eta egunero han eta hemen entzun, irakurri eta ikusten dugun errealitatea dela bazter ezinezko gaia da. Web 2.0 tresnek gure lan egiteko era eta lagunekin harremanak mantentzeko moduan erabateko eragina izan dute. Kontzeptuaren azalpenean eta oinarrizko tresnetan murgilduko gara.