Aitonaren txakurra - Lluch, Enric; Tobella, Montse; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Zakurrak oso animalia argiak dira, baina Migelen aitonaren zakurraren kasua apartekoa zen. Hala dio berak behintzat.
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: El gos del iaio
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak