Aitonaren txakurra / Enric Lluch ; [irudiak] Montse Tobella ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Letra handia (Erein), 2011)
Zakurrak oso animalia argiak dira, baina Migelen aitonaren zakurraren kasua apartekoa zen. Hala dio berak behintzat.