Ilargiak hotz - Lluch, Enric; Pérez, Óscar T.; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Hotza dagoenean gu etxean sartzen gara, baina ilargi gajoak kalean geratu behar izaten du.Sarak badaki hori nola konpondu!
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La lluna té fred
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura