Ilargiak hotz / Enric Lluch ; [irudiak] Oscar T. Pérez ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Letra handia (Erein), 2011)
Hotza dagoenean gu etxean sartzen gara, baina ilargi gajoak kalean geratu behar izaten du.Sarak badaki hori nola konpondu!