Koloretako elefanteak - Lluch, Enric; Vilanova, Jaume; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Koloreek poza ematen duten eta politak dira. Mikeli asko-asko gustatzen zaizkio, eta, horregatik, oso elefante xelebreak margotzen ditu!
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Elefants de colors
Keywords: Koloreak; Irudimena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak