Uso herrena / Enric Lluch ; [irudiak] Jorge del Corral ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Letra handia (Erein), 2011)
Parkeko usoei ikaragarri gustatzen zaizkie ogi-apurrak, baina dirudienez bada bat jan gabe geratzen dena.Karlak eta Paulok lagundu egin nahi diote.