Haitzuloa - Lluch, Enric; Villaverde, Jordi; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Mendian haitzulo bat dago, eta denak dabiltza Dabid ikaratu nahian, han munstroak bizi direla kontatuz. Egia ote da?
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La cova
Keywords: Album ilustratuak; Haitzuloak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura