Haitzuloa / Enric Lluch ; [irudiak] Jordi Villaverde Alomar ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Letra handia (Erein), 2011)
Mendian haitzulo bat dago, eta denak dabiltza Dabid ikaratu nahian, han munstroak bizi direla kontatuz. Egia ote da?