Teknologia interaktiboa [Teknologia DBH1-4] : SD 1:Zer da teknologia? / Deusto Fundazioa (: Deusto Fundazioa, 2012)
Teknologiak garrantzi gero eta handiagoa hartu du pertsonen bizitzan eta gizartearen antolaketan. Lehenengo unitate honetan ikasleek ezagutuko dute nolako garrantzia izan duen teknologiak historian eta gizakiaren bizitzan. Horrez gain, beste hauek ere ezagutuko dituzte: prozesu teknologikoaren oinarriak, teknologiaren arloak, lantegi-ikasgelaren eta erreminten ezaugarriak, eta teknologiako materialen segurtasun-, erabilera- eta higiene-arauak.