Mariaren hortza - Lluch, Enric; Clariana, Anna; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2011)
Mariari hortz bat erori zaio, baina ez du aurkitzen. Arazo ederra...Zer egingo ote du orain sagutxoak?
Letra larriz eta etzanaz idatzia
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La lluna té fred
Keywords: Hortzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak