Mariaren hortza / Enric Lluch ; [irudiak] Anna Clariana ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Letra handia (Erein), 2011)
Mariari hortz bat erori zaio, baina ez du aurkitzen. Arazo ederra...Zer egingo ote du orain sagutxoak?