Berrikuntzak zirku ttipian - Izagirre, Iban (Donostia : Erein, 2011)
Zirku giroan murgilduko ditu egileak 6-8 urte bitarteko gaztetxoak. Inprentako letraz idatzia eta kolore biziko ilustrazioz jantzia.
6-8 urte (urdina)
Keywords: Zirkua; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak