Berrikuntzak zirku ttipian / [testua eta irudiak] Iban Izagirre - Izagirre, Iban (Zirku Ttipia (Erein), 2011)
Zirku giroan murgilduko ditu egileak 6-8 urte bitarteko gaztetxoak. Inprentako letraz idatzia eta kolore biziko ilustrazioz jantzia.