Haur-hezkuntza 0-tik 6 urtera / [liburuaren egileak, Teresa Lleixa Arribas (koordinatzailea) ... et al.] ; koordinatzailea, Xabier Etxaniz Erle ; marrazkiak, Marga del Río ; itzultzailea, Bitez] - Etxaniz Erle, Xabier; Lleixà Arribas, Teresa; Río, Marga del (Hezkuntza (Euskal Herriko Unibertsitatea. Euskara Institutua), 2000)
I. Luburukia: 1. Curriculuma haur-hezkuntzan. Ferrán Candela. 2. Haurra eta bere hazkuntza. Mugimenari, adimenari, afektibitateari eta gizarteratzeari dagozkien alderdiak. Gloria Medrano. 3. Nolakoa da nire gorputza? Marta Carranza. 4. Azturak bizitzako lehen sei urteetako hezkuntzan. Antonia Fernández. 5. Natur ingurunearen eta gizarte, eta kultur ingurunearen ezagutza. Rosa Tarradellas. II. Luburukia: 1. Motrizitatea eta gorputz-adierazpena. Teresa Lleixà. 2. Ahozko hizkuntza eta idatzizko hizkuntza haur-hezkuntzan. Celia Romea. 3. Hizkuntza plastikoa. Pilar Sanz. 4. Musika-adierazpena. Mª Mercè Cardoner. 5. Matematika-hizkuntzaren hastapenak. Mª Rosa Mira. III. Luburukia: 1. Hezkuntza-premia bereziak dituzten haurrak. Montserrat Antón, Isabel Ferrer eta Carler Llombart. 2. Hezkuntza-antolamendua eta -estrategiak. M. Antonia Pujol. 3. Bitartekoak eta baliabideak eskolan. Mercé Cayuso eta J. Manel Llop. 4. Ingurune-esparrua eta espazioen banaketa. Mª Antonia Riera. 5. Behaketa eta ebaluazioa haur-eskolan. Mercé Cayuso eta Otilia Defis.