Gerrako ipuinak - Amilibia, María Asunción (1917-2010); Intxorta 1937 Kultur Elkartea (Oñati : Intxorta 1937 Kultur Elkartea, 2011)
Sunti Amilibiak ipuinok idatzi zituen ahaztuta geratu ziren herrietako eta herrixketako errepublikano, abertzale, miliziano eta gudari haiek gogora ekartzeko.
Keywords: Helduentzako Literatura