Noeren arka : jolas egiteko liburua - Bus, Sabrina; Deneux, Xavier; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2011)
Ezagutu Noeren eta arkako biztanleen historia, jolas egiteko liburu honen magiari esker.
2 urtetik aurrera (urdina)
Tít. orig.: L'arche de Noé
Keywords: Biblia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura