Nur eta haize-arrosa / Toti Marínez de Lezea ; marrazkiak, Juan Luis Landa ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Martínez de Lezea, Toti (Nur (Erein), 2011)
Nurrek uste ez zuen opari bat hartu du, Aititek etxetxo bat egin dio oihanean, lorategian eta, haren ondoan, lau puntu kardinalak adierazten dituen biribil handi bat lurrean markatuta, ?haize-arrosa? bat. Aurkikuntza horrek eta beren irudimen mugagabeak urrutiko lurretan, Ipar-buruan, abentura bat bizitzera eramango ditu Nur eta Nurren lagunak.