Mamut hozbera - Bat Pat; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2011)
Kaixo, Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Hotza ikaragarria zen eta Silver jaun-andreek gu Fogvilleko udazkeneko azokara eramatea erabaki zuten. Iristean, liluratuta geratu nintzen: azokak zirku zoragarria zirudien! Martinek, Rebeccak eta Leok globo aerostatiko batera igotzea erabaki zuten, pertsonaia benetan xelebreak gidaturik, eta nik haiekin joan beste erremediorik ez nuen izan... Hasiera txarra, ezta? Bada, hartu arnasa eta estali ondo, oraindik ez dakizue-eta non azaldu ginen...
8 urtetik aurrera (gorria)
Il mamut freddoloso
Keywords: Misterioa; Saguzarrak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak