Indianoa - Murua, Mitxel; Fructuoso, Francisco; Muro, Gregorio ([Irun] : Alberdania ; [Donostia] : Erein ; [Iruñea] : Igela, 2011)
- Zuek ere Kaliforniara zoazte, ezta ?- Bai, nire anaia Miel orain dela urtebete heldu zuan hara. Urre-meatze bat aurkitu dik nonbait, eta gure laguntza behar omen dik.- Zorionezkoak zuek ! Ni itsu-itsu noak, zer topatuko dudan jakin gabe. Urre asko omen zagok, baina... badakik zer dion esaerak : "Urrutiko intxaurrak hamalau, bertaratu eta lau !"
Bildumaren koordinatzailea, Galtzagorri elkartea
Lan hau Eusko Jaurlaritzaren Kultura Sailako Hezkuntza Politikarako Sailburuordetzaren laguntzarekin plazaratu da
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura; Abenturak; Bidaiak