Paperezko bizitzak / Manu López Gaseni - López Gaseni, Manu (Gazte literatura (Pamiela), 2011)
Isabella gaztea literaturaren eta krimenaren arteko bidegurutzean suertatzen da halabeharrez. Susmagarria zaion idazle baten arrastoaren atzetik, kemenez ekin dio ikerketari, baina emaitzak ez dira inondik ere espero zituenak. Patua (edo "sinua") ez omen dago batzuek uste duten bezain garbi idatzita.