Sekretuen lapurrak - Olaizola Borda, Alaitz; Durruty, Begoña (Donostia : Erein, 2011)
Bada Euskal Herrian zuhaitz bat, enborraren erdi-erdian zulo bat duena: sekretuen zuloa.Asmo txarreko hiru ikertzailek jendearen sekretuen jabe egiteko erabili nahi dute zuloa, eta zuhaitzaren ondotik igarotzen diren guztiak tentatzen dituzte beren sekretua zuloari kontatzera. Baina badira zuhaitza milaka urtez zaindu duten basoko gizaki batzuk...
6-10 urte bitartekoentzat (urdina)
Keywords: Ahozkotasuna; Antzerkia irakaskuntzan; Sekretuak; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura