MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 8. unitatea: funtzioak, taulak eta grafikoak - Gizer.net ((Bilbo) : Gizer.net, 2012)
Unitate honetan, funtzioak sistema kartesiarrean adierazten, funtzio batean puntuak aurkitzen eta taulak eta grafikoak erabiliz datu estatistikoak aztertzen ikasiko du ikasleak. Funtzioen adierazpen geometrikoak eta haren interpretazioak ongi finkatuta egon behar dute DBHko 2. mailara igaro aurretik, maila horretan askoz ere gehiago sakontzen direlako funtzio motak eta haien adierazpenak. Halaber, azterketa estatistikoa beste diziplina arlo askotan erabiliko dute.
2011-11-23
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak