Makilakixki / produkzioa, egitasmoa eta gidoia, Luisa Calvo ; zuzendaritza eta errealizazioa, Mikel Val ; euskara arduraduna, Josu Varela - Calvo, Luisa; Val, Mikel; Varela, Josu (Han eta hemengo ipuinak I (Goiatz Multimedia), 2003)
"Han eta hemengo ipuinak I" bildumako bideo hau Haur Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago, txotxongiloak dira protagonistak.