MateClick [Matematika-arloa - DBH1-4] : 7. unitatea: Adierazpen aljebraikoak / Gizer.net (MateClick, 2012)
Unitate honetan, inguruko problemak ebaztean askotan agertzen den hizkuntza aljebraikoa trebetasunez interpretatzen ikasiko du ikasleak, eta lehen mailako ekuazioak ebazten hasiko da. Horregatik, aldez aurretik berreketak, erroak, zatikiak, eta azken finean, osoko zenbakiak kalkula ditzaten sustatzea garrantzitsua da.