Aniztasunak [Herritartasunerako eta Giza Eskubideetarako Hezkuntza - DBH] : sormenaren jokoa ((Donostia) : Gestin̤ del Capital Intelectual, 2012)
Aniztasunak, sormenaren jokoaren bidez, UNESCOk Konbentzioaren mezu, printzipio eta balioak helarazi nahi dizkie biharko gizartea osatuko duten gazteei. Izan ere, gazteei lagundu nahi diegu: Kultura-adierazpenen aniztasunaren balioaz hausnartzen. Sormenaren potentziala ikusi eta kultura-adierazpenen aniztasunarekin duen lotura aztertzen. Kultura-adierazpenen aniztasuna babestu eta sustatzearen garrantziaz eta balioaz jabetzen. Hitzarmenak nazioarteko zuzenbidean duen esanahia eta tokian-tokian dituen ondorioak ulertzen.
1-4 mailak (DBH)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak