Bizi naiak lege zorrotzak - Zinkunegi, Agustin (Oiartzun : Sendoa, 1995)
Agustin Zinkunegiren liburu onek argi eta garbi azaltzen digunez, ondo zaildua zan euskal jende garai batekoa; orduko bizimodu estu eta gogorrari arpegi ematen zekiana, Aski ez balitz bezela, beste zigor erruki gabeko bat; 1936-ko gerra.Baiña Agustiñen gizaldiak biotza bazuan zailtasun guztiak gainditzeko, naiz eta burruka latza jo bearra izan. Ortik liburuaren izena: "Bizi naiak lege zorrotzak".Denbora berean, egilleak bere maitasunak azaltzen dizkigu: euskera eta Euskadirena, euskal bertsoarena eta izadiarena. Oiek dituana biotz aberatsaren jabe dala esan bearrik ez da.
Keywords: Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura