Nire musika liburua 1 - Hajnóczy, Katalin; Astigarraga, Asier; Etxebarria Ayesta, Juan Manuel; Lauzirika, Alberto; Ríos, Alberto; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru ikastegia, 1994)
Hungarian Kodály irakasleak sortu eban musikearen pedagogia-metodoaren arabera euskeraz moldaturiko lehenengo materiala da hau. Hasierako urrats honetako 23 kantuetan pultsua, erritmoa, isilunea, ostinatoa eta forma musikalaren arlo batzuk lantzen dira.
Haur Hezkuntza
Keywords: Musika -- -Ikasketa eta irakaskuntza; Musika -- Metodoak; Curriculumeko baliabideak; Partiturak