Nire musika liburua 3 - Hajnóczy, Katalin; Astigarraga, Asier; Etxebarria Ayesta, Juan Manuel; Lauzirika, Alberto; Ríos, Alberto; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru ikastegia, 1994)
Hirugarren urrats honetan 16 kantu erabilten dira besteak beste arlook lantzeko: FA eta TI notak, afinazioa, sinkopea eta musika aurkezteko formato erritmikoa.
Haur Hezkuntza
Keywords: Musika -- -Ikasketa eta irakaskuntza; Musika -- Metodoak; Curriculumeko baliabideak; Partiturak