Nire musika liburua 3 / [aukera musikala, lehenengo itzulpena, moldaketa eta testuak, Katalin Hajnóczy, Alberto Ríos ; euskal edizioaren arduraduna, Alberto Lauzirika ; euskarazko itzulpena eta moldaketa, Juan Manuel Etxebarria, Asier Astigarraga] - Hajnóczy, Katalin (Labayru ikastegia, 1994)
Hirugarren urrats honetan 16 kantu erabilten dira besteak beste arlook lantzeko: FA eta TI notak, afinazioa, sinkopea eta musika aurkezteko formato erritmikoa.