MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 3. unitatea: proportzinaltasuna - Gizer.net ((Bilbo) : Gizer.net, 2011)
Proportzionaltasuna gizakiak egunero egindako eragiketetako bat da, eta subjektuak DBHren lehen etapan dagoeneko bereganatuta dituen prozedurazko ikaskuntza batzuekin zerikusia du.
2011-07-06
DBH 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak