MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 3. unitatea: proportzinaltasuna / Gizer.net (: Gizer.net, 2011)
Proportzionaltasuna gizakiak egunero egindako eragiketetako bat da, eta subjektuak DBHren lehen etapan dagoeneko bereganatuta dituen prozedurazko ikaskuntza batzuekin zerikusia du.