MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 1. unitateko sekuentzia didaktikoa: zenbaki naturalak, zenbaki osoak, multiploak eta zatitzaileak - Gizer.net ((Bilbo) : Gizer.net, 2011)
Lehen unitate hau ikasitakoa berrikusteko eta finkatzeko da, izan ere, Lehen Hezkuntzako aurreko etapan ikasitako kontzeptuak lantzen ditu, hala nola zenbaki osoen arteko eragiketak. Horrez gain, DBHko 1. mailarako programazio orokorraren beste eduki batzuk ikasteko kontzeptuzko eta prozedurazko oinarriak finkatzen ditu.
2011-07-06
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak