MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 4. unitatea: neurriak eta magnitudeak - Gizer.net ((Bilbo) : Gizer.net, 2011)
Unitatea garatzean ikasleak hainbat unitate landuko ditu, unitate bat beste bat bihurtuko du eta unitateen arteko baliokidetasuna aztertuko du. Horretarako, berreketak erabiliko beharko ditu, zenbaki hamartarrekin eragiketak egin eta kontzeptu geometrikoez baliatu, angeluak identifikatzeko edo bolumenak eta gorputz geometrikoen edukierak aurkitzeko.
2011-07-06
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak