MateClick. [Matematika-arloa - DBH1-4] 2. unitatea: berreketak, erroak, zatikiak eta hamartarrak - Gizer.net ((Bilbo) : Gizer.net, 2011)
Bigarren unitate honetan, funtsean, zenbait arruntekin eta osoko zenbakien egindako oinarrizko eragiketak lantzen dira. Zenbait kontzeptu landuko dira eta guztiak eguneroko egoerei dagozkie. Xedea da gaitasun kognitibo eta prozedurazko gaitasun berriak ematea ikasleari, haren bizitzaren eguneroko egoeratan arazoak ebazteko.
2011-07-06
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak