Ahate itsusia - Calvo, Luisa; Val, Mikel; Varela, Josu; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2003)
"Han eta hemengo ipuinak I" bildumako bideo hau Haur Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago, txotxongiloak dira protagonistak.
2004/12/16
Soinu banda, Inhar Val ; edizioa eta txotxongiloak, Goiatz Multimedia ; txotxongilolariak, Macarena Sobrón, Noemí Sobrón, Ana Mª Rodríguez
HH, 4 eta 5 urte
VHS formatuan ere badaukagu ale bat.
Keywords: Herri ipuinak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak