Ganbarako biztanleak : nola aurkituko gaitu?; agur, laster arte! - Calvo, Luisa; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.
2002/05/20
LMH, 3. eta 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak